Danseaza cu mine.

Imagine

 

Cand se lasa intunericul, totul se schimba, simt cum noaptea ma cheama. Ma striga pe nume! Tare de tot. Rasuna. O auzi si tu? O sa iti arat o alta parte din mine. Acum e momentul. Simt! Simt cum imi curge prin vene. Ce? Energie pura. O sa las sa iasa la suprafata cealalta fata a mea. Ca cel mai salbatic animal de prada, ce vaneaza dupa miezul noptii. Sunt prgatita! Mereu sunt pregatita pentru asta. Acesta este drogul meu si trebuie sa mi-l administrez periodic. Acum tu cel ce citesti: Trage adanc aer in piept si urmeaza-ma! O sa fi martor la tot! Lasa racoarea sa iti gadile simturile, sa iti calmeze entuziasmul! Seara sunt la inaltime. Se aude doar sunetul tocurilor pe asfatul rece. Hai! Imi iau mersul de diva si intru! Nu mai conteaza nimic acum. Totul e animalic. Instinctele sunt tot ce ai nevoie. Imaginatia imi arata ce sa fac iar muzica imi spune ce sa simt. Este o jungla intre acesti pereti. Stiu iubesti viata mai mult ca orice, esti la fel ca mine, si tocmai de aia stiu ca nu exista mod de a trai mai intens decat animalic, la nivelul simturilor.
 Te simt, stiu ca imi urmaresti mersul de felina. Tocmai de aceea imi fac drum pana la bar. Uhhhh… chiar e cald aici.  Doar privesc cuburile de gheata ce se lovesc de pahar si deja ma simt mai bine. Rochita din danteluta subtire si scurta iti  spune tot. De aia nici nu indraznesti sa te apropii. Nu inca. In atmosfera incinsa se mai aprinde un foc. In tine. Noaptea asta o sa iti ramana intiparita in oase iar semnatura mea gravata in inima.  Pret de doua secunde te observ, oficial!  Privesc direct in tine, fara ocolisuri, imi flutur genele si iti zambesc firav. Atat!
Incerci sa zici ceva? Da-i drumul! Vorbeste cu mine limbajul trupului. Danseaza! Continua sa vorbesti cu mine. In timp ce imi unduiesc corpul pe muzica, zambetul tau strengar creste gradat. Dansul este viata mea.  E o arta! Iar eu sunt cea mai pura artista. Cand dansez imi danseaza si inimia mea, si inauntrul meu si inima inimii mele si tot asa. Miscarile curg line si lascive pe ritm.  Nu scoate nici-un cuvant. Nu are rost! Danseaza cu mine si o sa iti arat cine sunt. Te privesc adanc in ochi in timp ce privirea ta ma dezbraca. Ma tragi brusc lipita de tine.

Danseaza cu mine si o sa iti arat cine sunt.

Advertisements

4 thoughts on “Danseaza cu mine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s