” Acum stiu ca am o inima pentru ca ma doare”

Imagine

 

Te iubesc, si stiu ca si tu ma iubesti la randul tau. Dar imi provoci durere. Sufar si langa tine si fara tine. De fiecare data cand te vad o iau de la capat. Sau cand zici iar o prostie fara sa iti dai seama. In momentul acela ma enervezi atat de tare incat imi vine sa iti rup capul.  Ma doare atat de tare incat ma faci sa plang din senin desi nu sunt o fire emotiva. Lasa-ma sa fiu linsitita si fericita. Nu pot fara tine, dar nici cu tine nu stiu cum sa ma comport. Cu ce am gresit? Nu merit sa sufar DEGEABA. Te rog controleaza-te si gandeste-te mai bine inainte sa zici ceva. Macar atat. Macar acum. Stiu ca ai impresia ca totul e din vina mea, dar crede-ma daca as fi putut controla ceva, orice, lucrurile ar fi stat cu totul si cu totul altfel. Uneori te urasc atat de mult incat nu suport sa ma atingi, incat cu greu ma abtin sa nu plang, cel putin de fata cu tine.
Azi cand m-am comportat ciudat, probabil am plans fara sa stii.
Atata timp cat promiti sa nu mai complici lucrurile, promit ca nu o sa mai fiu rea asa cum zici, dar gandeste-te ca sunt asa dintr-un motiv : sufar. Te rog alina-mi durerea cum stii tu mai bine , lasa-ma sa ma linistesc.  Si nu uita : “daca cineva iti apartine, lasa-l sa plece, daca se intoarce a fost dintotdeauna al tau, daca nu, nu ti-a apartinut cu adevarat niciodata.” Daca ignori anumite lucruri nu inseamna ca nu se intampla…., hai sa trecem peste….impreuna.

Advertisements

2 thoughts on “” Acum stiu ca am o inima pentru ca ma doare”

  1. Scuze de spam, te anunt ca am mai deschis doua bloguri care n-au legatura cu advertorialele. 
    Daca iti face placere sa ma citesti te astept pe blogurile mele, macar din curiozitate. Si daca vrei sa ma adaugi la BlogRoll, anunta-ma sa te adaug si eu pe ele.
    http://literestacojii.com este un blog literar.
    http://adolescentisenzationali.wordpress.com este un blog special pentru tineri, in care dezbat toate problemele lor.
    Iti multumesc, te pup!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s